Ο Σύλλογός μας

O Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποτελείται από τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας οι οποίοι δραστηριοποιούνται έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την συνεχή βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης και διαβίωσης των παιδιών μας αλλά και των παιδαγωγών τους το σχολικό περιβάλλον.

Ο σύλλογος στηρίζεται αποκλειστικά στην Εθελοντική Συμμετοχή, τη Δημιουργικότητα, την Αγάπη και Συνεργασία των μελών του.

Σκοπός μας η ανταλλαγή των προβληματισμών μεταξύ των Γονέων & Κηδεμόνων και η συνεργασία με το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς, ώστε ο σημερινός μαθητής να αντικρίζει με αγάπη το σχολείο του και να βλέπει το δάσκαλό του ως Αρωγό και Οδηγό του στη σύγχρονη κοινωνία.

Το έργο μας – ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε – αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη, την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Φιλοδοξούμε το σχολείο μας να αποτελέσει δημιουργική κυψέλη, όπου μέσα της θα ανθίσει κάθε παιδί ξεχωριστά και θα ανακαλύψει, μαζί με τους δασκάλους και τους γονείς του, την πολύπλευρη προσωπικότητά του, με τη δημιουργική γνώση και το παιχνίδι, τη συμμετοχή του σε ομαδικές δράσεις και τη συνεργασία με τους άλλους συμμαθητές.

Ας δώσουμε εμείς οι γονείς το παράδειγμα!