12ο Αθλητικό Camp Δήμου Αμαρουσίου:Για ένα δημιουργικό και ευχάριστο καλοκαίρι των παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου

camp 2014Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει τo 12o Αθλητικό Camp προσφέροντας με τη λήξη και της φετινής σχολικής χρονιάς ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, στηρίζοντας στην πράξη την εργαζόμενη μητέρα.

Διατηρώντας την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο ίδιο υψηλό επίπεδο και στο ίδιο με πέρυσι κόστος συμμετοχής, με προνομιακές τιμές για τους δημότες και τις ευπαθείς ομάδες της πόλης, ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει έμπρακτη στήριξη σε κάθε οικογένεια, δίνοντας την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να συμμετέχουν στο Αθλητικό Camp του Δήμου.

Σ’ ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα υπό την επίβλεψη έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής, τα παιδιά συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως: κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χαντ μπολ, τένις, τοξοβολία, γυμναστική, ρυθμική γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί, θεωρία αθλημάτων, Tae Kwon Do, τζούντο, κ.α.

Οι αθλητικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 σε επιλεγμένες εγκαταστάσεις, ενώ μεταξύ 07:30 – 09:00 και 14:00 – 15:30 τηρείται φύλαξη των παιδιών.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Κυπρίων Αγωνιστών και Αναξαγόρα, Μαρούσι).

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 6 Ιουνίου για την α’ περίοδο, μέχρι τις 20 Ιουνίου για τη β’ περίοδο, μέχρι τις 4 Ιουλίου για την γ’ περίοδο και μέχρι τις 25 Ιουλίου για την δ’ περίοδο.

Όπως κάθε χρόνο θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Το Αθλητικό Camp χωρίζεται στις εξής τέσσερεις περιόδους:

Α’ Περίοδος: 16/6 – 27/6/2014
Β’ Περίοδος: 30/6 – 11/7/2014
Γ’ Περίοδος: 14/7 – 25/7/2014
Δ’ Περίοδος: 25/8 – 05/9/2014

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 6107650 του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου ή να συμβουλευτούν το έντυπο του 12ου Αθλητικού Camp Δήμου Αμαρουσίου.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s