Γενική Συνέλευση – Τελική Ημερομηνία Διεξαγωγής

genikΑγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 στάθηκε αδύνατον να πραγματοποιηθεί εφόσον δεν υπήρξε απαρτία των μελών του Συλλόγου μας.Έτσι η Συνέλευση μας μεταφέρεται επτά ημέρες μετά,όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου μας,και τελικά θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 με ώρα έναρξης 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων.Υπενθυμίζουμε ότι τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση είναι τα ακόλουθα
 Απολογισμός των δράσεων του Δ.Σ.Ενημέρωση για την τακτοποίηση των φορολογικών εκκρεμοτήτων του συλλόγου μας.                                                                                                                              Προκήρυξη εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και εκπροσώπηση στην Ένωση Γονέων Αμαρουσίου.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Ανοιχτή συζήτηση.

Και βεβαίως οι γονείς που ενδιαφέρονται και έχουν τη διάθεση να ενασχοληθούν με τον Σύλλογό μας πιο ενεργά και να βάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. που θα προκύψει από τις ερχόμενες εκλογές θα έχουν χρόνο να μας μιλήσουν,ώστε να μας δώσουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε.

Επίσης,υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις αναρτήσεις που γίνονται στο blog του Συλλόγου λαμβάνοντας μήνυμα στο e-mail σας εφόσον επισκεφτείτε τη διεύθυνση  7dimotikoamaroussiou.wordpress.com και,αφού πατήσετε την ένδειξη  Follow που εμφανίζεται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης του υπολογιστή σας,συμπληρώσετε το e-mail σας στην φόρμα που θα εμφανιστεί.Κατόπιν πατήστε την ένδειξη Sign me up και αυτόματα θα λάβετε ένα mail από Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων στον λογαριασμό σας,οπότε και θα πρέπει να πατήσετε την ένδειξη  Confirm Follow ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Η παραπάνω ανακοίνωση θα μοιραστεί στις τσάντες των παιδιών και θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου μας ώστε να ενημερωθούν και οι γονείς που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο Ιnternet ή δε γνωρίζουν τη διεύθυνση του blog του Συλλόγου μας.

 

 

2 Replies to “Γενική Συνέλευση – Τελική Ημερομηνία Διεξαγωγής”

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για την έγκαιρη επισήμανση!Κάποιες φορές υπάρχει πίεση χρόνου και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάποια εκ παραδρομής τυπογραφικά λάθη.Μόλις διορθώθηκε στο blog και θα αναρτηθεί αύριο στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου μας.Ευχαριστούμε και πάλι!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s