Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου 20/10/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΙΔΕΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ                     20/10/2014

Αγαπητοί Γονείς και Φίλοι,

Ως νέο ΔΣ του συλλόγου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρώτη προτεραιότητά μας είναι ο χώρος του σχολείου να γίνει ένας χώρος συνάντησης, ζωής και αγάπης για τη μάθηση και την απόκτηση μοναδικών εμπειριών. Εμπειριών που θα αποτελέσουν μια ισχυρή βάση με αρχές και αξίες που θα ακολουθούν τα παιδιά μας σε όλη τους την ζωή.
Η συλλογική συμμετοχή όλων μας, των μελών του ΔΣ, των γονέων, αλλά και των ίδιων των παιδιών μας στις δράσεις του συλλόγου μας, θα είναι το σημείο αναφοράς.

Για τον λόγο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα συγκαλέσουμε γενική συνέλευση, στην οποία θα θέλαμε να συμμετάσχετε όλοι σας με σκοπό να συζητήσουμε μέσα από τον ανοιχτό διάλογο τα θέματα που απασχολούν το σχολείο ως σύνολο:Εκπαιδευτικούς, Γονείς και Μαθητές.

Ζητάμε λοιπόν τη βοήθειά σας, ώστε, πριν την γενική συνέλευση, να μας ενημερώσετε για τα θέματα που πιστεύετε ότι πρέπει να μας απασχολήσουν την τρέχουσα, αλλά και την επόμενη σχολική χρονιά. Τα θέματα αυτά μπορούν να αφορούν το σχολείο ως σύνολο, ενδεικτικά στους ακόλουθους τομείς:

1. Λειτουργία σχολείου – Εγκαταστάσεις
2. Αθλητικές δραστηριότητες
3. Πολιτιστικές Δραστηριότητες
4. Ενισχυτική αγωγή και εκπαίδευση των μαθητών
5. Επιμόρφωση γονέων

Σας καλούμε μέχρι τις 30/10/2014 να στείλετε μέσω των παιδιών και των δασκάλων, σε κλειστούς φακέλους, είτε ανώνυμα, είτε επώνυμα, με την ένδειξη «προς το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων» τις ιδέες, τους προβληματισμούς και τέλος, γιατί όχι, το όραμά σας. Στη συνέχεια αφού συγκεντρώσουμε τα θέματα και τα εντάξουμε στις ανάλογες κατηγορίες, θα δημιουργήσουμε την ατζέντα που θα συζητήσουμε στην 1η Γενική συνέλευση, στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Ελάτε να συνεργαστούμε με μοναδικό κέρδος τη βελτίωση του δεύτερου σπιτιού των παιδιών μας: του σχολείου!

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Υ.Γ.: Θα θέλαμε να παρακολουθείτε και το blog του συλλόγου https://7dimotikoamaroussiou.wordpress.com/ . Κάνετε “FOLLOW” διότι με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να λαμβάνετε άμεσα τις ανακοινώσεις και θα ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν το σχολείο μας, τον Σύλλογο μας αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s