Δράση Αλληλεγγύης κ Στήριξης Ευπαθών Κοινωνικά Ατόμων Και Οικογενειών στο Χριστουγιεννιάτο Bazaar του σχολείου μας

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Όπως είναι γνωστό ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης  του Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ», δραστηριοποιείται με σκοπό την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικά ατόμων και οικογενειών καλύπτοντας βασικές ανάγκες όπως σίτιση, ένδυση, εκπαίδευση κ.α.

Εν όψει των εορτών, λοιπόν, μας καλούν  ως σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων να συμβάλουμε μέσω της ενθάρρυνσης των παιδιών μας να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή.  Η ενεργή συμμετοχή των παιδιών μας στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας (Ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι κ.α.)  καθώς και απορρυπαντικών αλλά και παιχνιδιών, αποτελεί ένα βιωματικό παράδειγμα αλληλεγγύης και αγάπης.

Τα τρόφιμα – απορρυπαντικά και παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν σε οικογένειες που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνει στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του σχολείου μας την Κυριακή 21/12/2014 από τις 10:00 – 15:00. Στην συνέχεια θα τα παραλάβει ο Δήμος από τον χώρο του σχολείου.

Οι πράξεις αλληλεγγύης και συνεργασίας αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση δίνοντας την ευκαιρία να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί  μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανακούφιση συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s