Σχολή Γονέων

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει η σχολή γονέων στο σχολείο μας με την λειτουργία ενός τμήματος και έχουν διεξαχθεί 4 συνεδρίες. Η συμμετοχή είναι μεγάλη (22 συμμετοχές) και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μέχρι σήμερα έχουμε συζητήσει για θέματα όπως η επικοινωνία μεταξύ γονέων – παιδιών, κατηγορίες γονέων (Είρωνες, Παρηγορητικοί, κλπ), όρια και κανόνες και έπονται θέματα όπως το bullying, η διαχείριση κρίσεων, εφηβεία κ.α.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους γονείς και θα ήταν πολύ ευχάριστο να λειτουργήσει παράλληλα και 2ο τμήμα. Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να υπάρξουν 15 συμμετοχές για την έναρξη λειτουργίας. Σε περίπτωση που οι συμμετοχές είναι λιγότερες από 9 για τρία συνεχόμενα μαθήματα, τότε το τμήμα θα διακόψει την λειτουργία του. Η διάρκεια της σχολής μπορεί να είναι είτε 25 ώρες συνολικά είτε 50. Αυτό αποφασίζεται κατά την πρώτη συνάντηση με τον αρμόδιο εκπαιδευτή – συντονιστή.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έχει πάρει έγκριση για ακόμη μια ημέρα παραχώρησης του χώρου του σχολείου για Σχολή Γονέων, κάθε Δευτέρα. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι γονείς που θα μπορούσαν αν συμμετέχουν, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Κωνσταντίνος Καζδαγλή στο 6973390215 ή στοkkazdaglis@hotmail.gr, είτε στο email του συλλόγου 7dimotikoamarousiou@gmail.com με την ένδειξη «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ».

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου
Γονέων & Κηδεμόνων
7ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s