Αποκριάτικο Πάρτι 2015

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώθηκε το Αποκριάτικο Πάρτι του σχολείου. Υπεύθυνο για την οργάνωση ήταν το ΔΣ του συλλόγου μας.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι  να ευχαριστήσουμε θερμά όλους του συντελεστές οι οποίοι συνέβαλαν στην οργάνωση αυτή:

Καταρχήν τον γονέα και φίλο κο Κ. Ντίμτσιο ο οποίος, παραδοσιακά πλέον, προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του και τον απαραίτητο εξοπλισμό, δωρεάν, με σκοπό την πλήρη μουσική (και όχι μόνο) κάλυψη των εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Τους γονείς Ελένη και Τάσο Κεσούδη οι οποίοι, μέσω της επιχείρησης τους (αρτοποιείο Κεσούδη), πρόσφεραν δωρεάν τα γλυκά που μοιράστηκαν στα παιδιά μας.

Την μητέρα κα Μ. Δαμνιανάκη, η οποία είναι η δημιουργός της αφίσας που χρησιμοποιήθηκε για να προσκαλέσει – ενημερώσει τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες στο φετινό αποκριάτικο πάρτι.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης όσους γονείς ενδιαφέρθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια στο σερβίρισμα των παιδιών.

Επίσης υπήρξε χορηγία στις πίτσες από την εταιρεία Pizza Fun.  Χορηγία, προς ενημέρωση των μελών μας, σημαίνει ότι πληρώνονται οι μισές πίτσες και αυτές σε ειδική τιμή.

Οι χυμοί και όλα τα απαραίτητα υλικά για το σερβίρισμα, αγοράστηκαν με χρήματα του συλλόγου από τοSuper Market Σκλαβενίτης.

Για ακόμη μια φορά σας καλούμε να συμμετέχετε όσο το δυνατόν περισσότερο στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του συλλόγου, διότι μόνο με τον εθελοντισμό μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα καιποιοτικότερα οφέλη προς τα παιδιά μας.
Τέλος μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συλλόγου (7dimotikoamarousiou@gmail.com), είτε απ’ ευθείας στα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του ΔΣ τα οποία έχουν αναρτηθεί στο Blog.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε  τις συνεδριάσεις του ΔΣ του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να παρευρεθείτε κάθε πρώτη Τρίτη του κάθε μήνα, στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Σε περίπτωση αναβολής θα ενημερώνουμε με σχετική ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του
Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s