Επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο Αθηνών

Αγαπητοί Γονείς & Μέλη,

σας προσκαλούμε σε μια ιδιαίτερη νυχτερινή επίσκεψη το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στον Λόφο Νυμφών στo Θησείο .

Στην επίσκεψη αυτή όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, θα έχουμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε στον νυχτερινό ουρανό ουράνια σώματα και νεφελώματα. Επίσης θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε το μουσείο του Εθνικού Αστεροσκοπείου συνοδεία ξεναγού.

  • Ώρες επίσκεψης – περιήγησης 17:30-19:00 μ.μ.
  • Κόστος επίσκεψης σε μουσείο και τηλεσκόπιο με ξεναγό: 5 ευρώ οι ενήλικες και 2,50 ευρώ τα παιδιά άνω των 6 ετών και οι φοιτητές.
  • Η εκδρομή θα γίνει με πούλμαν το οποίο θα αναχωρήσει στις 16:00 από την οδό Νίκης μπροστά από το παντοπωλείο.
  • Εξαιρούνται από το τίμημα της εισόδου στο Μουσείο και το τηλεσκόπιο: οι κάτοχοι κάρτας πολιτισμού, οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας , οι εκπαιδευτικοί, εφόσον συνοδεύουν μαθητές του σχολείου τους, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α) και οι συνοδοί αυτών. Καταβάλλουν, ωστόσο, το τίμημα για το πούλμαν όλοι, εφόσον δε χρησιμοποιήσουν άλλο μέσο μεταφοράς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρέπει να δηλώσουν και αν είναι κάτοχοι κάποιας κάρτας από τις ανωτέρω, την οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ημέρα της επίσκεψης , καθώς και αν θα μεταβούν στο Λόφο των Νυμφών με το Πούλμαν ή με δικό τους μεταφορικό μέσο.
  • Κόστος πούλμαν: 4 ευρώ/ άτομο
  • Ελάχιστη συμμετοχή για την μετάβαση με πούλμαν 40 άτομα.
  • Επιστροφή περίπου στις 20:00 μ.μ.
  • Σε περίπτωση που κάποιος δε θέλει να χρησιμοποιήσει το πούλμαν, θα πρέπει να βρίσκεται στον Λόφο Νυμφών, στο Αστεροσκοπείο στο Θησείο στις 17:00 μ.μ. Σε κάθε περίπτωση οφείλει να ενημερώσει για την συμμετοχή του στην περιήγηση την Κορρέ Ευαγγελία (τηλ. 6977401562).
  • Καθώς για την επίσκεψη της 21/11/2015 ανώτατο όριο επισκεπτών του σχολείου μας είναι τα 70 άτομα (2 ομάδες δηλ. των 35 ατόμων), σας ενημερώνουμε πως, αν οι συμμετοχές είναι περισσότερες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και , αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι περισσότεροι των 70, θα οριστεί και άλλη ημερομηνία για μία δεύτερη επίσκεψη.

Κατεβάστε την αίτηση εδώ και δηλώσατε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13/11/2015. Τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να τις αφήσετε στο γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου (στην είσοδο του σχολείου δεξιά στον πίνακα ανακοινώσεων) ή να επικοινωνήσετε με το μέλος του Δ.Σ. Κορρέ Ευαγγελία, τηλ.: 6977401562 ή με email (7dimotikoamarousiou@gmail.com).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s