ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Όπως ίσως έχετε διαπιστώσει, μπροστά από την είσοδο του σχολείου, καθ΄ όλη την διάρκεια λειτουργίας του, τοποθετούνται κολωνάκια με αλυσίδα με στόχο την αποτροπή της στάθμευσης οχημάτων, τα οποία παρεμπόδιζαν την προσέλευση γονέων και παιδιών στο σχολείο μας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα κολωνάκια αυτά έχουν αγοραστεί με έξοδα του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.
Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε σήμερα το πρωί ότι η βάση από το ένα κολωνάκι ήταν σπασμένη. Αυτό έγινε με υπαιτιότητα γονέα.

Το κόστος για τα κολωνάκια δεν είναι μεγάλο αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε τουλάχιστον ο συγκεκριμένος γονέας που το έσπασε, να έχει κάνει το αυτονόητο: να ενδιαφερθεί για την αντικατάσταση του.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους μας ότι είτε πρόκειται για περιουσία του σχολείου, είτε για περιουσία του συλλόγου, την δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, οφείλουμε να την σεβόμαστε στο μέγιστο.

Το ΔΣ προσπαθεί να διαχειριστεί με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τα έσοδα του συλλόγου, τα χρήματα δηλαδή των μελών του και όπως ήδη αναφέραμε στην Γενική συνέλευση, όλα γίνονται με μοναδικό σκοπό το όφελος των παιδιών μας.

Θα παρακαλέσουμε όλα τα μέλη μας να εκτιμήσουν περισσότερο την προσπάθεια από την μια και την όποια περιουσία του σχολείου αλλά και του συλλόγου από την άλλη.

Εκ μέρους του ΔΣ

Κωνσταντίνος Καζδαγλής
Πρόεδρος ΔΣ
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
7ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

2 Replies to “ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ”

 1. Αναρωτιέμαι αν πράγματι έγινε με υπαιτιότητα γονέα αυτό, μου φαίνεται απίστευτο! Αν τα κολωνάκια υπήρχαν χθες στον υπαίθριο χώρο του σχολείου είναι πιθανόν να έγινε η ζημιά χθες το βράδυ που βρίσκονταν μεγάλα παιδιά;

  1. Αγαπητή κυρία Στυλιανάκη, δυστυχώς δεν έχουν ευθύνη τα παιδιά διότι τα κολωνάκια τοποθετούνται το πρωί και τα μαζεύουν πάλι οι δάσκαλοι το μεσημέρι. Επίσης υπάρχει μαρτυρία σχετικά με το ποιος ευθύνεται.

   Το ποσό δεν είναι μεγάλο όπως ανέφερα, πρόκειται για 10 ευρώ το κολωνάκι, είμαι σίγουρος ότι η ζημιά έγινε κατά λάθος, αλλά η αντιμετώπιση δεν είναι η πρέπουσα.

   Εκ μέρους του ΔΣ
   Κωνσταντίνος Καζδαγλής
   Πρόεδρος ΔΣ
   Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
   7ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s