ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ / ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

Αγαπητοί Γονείς & Μέλη,

Ένας από τους εύλογους στόχους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων είναι η ασφάλεια και η εξασφάλιση των παιδιών μας στο σχολικό πλαίσιο.

Τα παιδιά, συχνά, ενεργούν αυθόρμητα κι ενίοτε παρακινδυνευμένα, με ενδεχομένως αρνητικά αποτελέσματα, όπως τραυματισμούς που απαιτούν άμεση μετάβαση στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου.

Το σχολείο μας, πέραν των δημοσίων ΚΑΤ ή ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ, συνορεύει με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ, ΥΓΕΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ, τα τιμολόγια υπηρεσιών των οποίων, όμως, είναι, ενδεχομένως, αποτρεπτικά, παρ’ όλη την εγγύτητά τους με την περιοχή μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου, εκτιμώντας τα δεδομένα, διερεύνησε τη δυνατότητα ομαδικής ασφάλισης μαθητών, μαθητριών και διδακτικού προσωπικού, κατά την διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, σχολικών επισκέψεων κι άλλων δραστηριοτήτων, στο σχολικό πλαίσιο.
Η έρευνα της όλης ασφαλιστικής αγοράς, έγινε, μέσω συγκέντρωσης προσφορών, με κριτήριο την αξιοπιστία, τις προσφερόμενες παροχές και το ετήσιο κόστος, με τελική επιλογή και πρόταση την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Η συμμετοχή είναι παντελώς ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ.

Παρατίθεται σχετικός πίνακας παροχών και κόστους, προκειμένου να αποφασισθεί η τυχόν συμμετοχή.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να συμπληρώσουν την αίτηση που ακολουθεί και να την αφήσουν στο γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου, στο πράσινο γραμματοκιβώτιο δεξιά της εισόδου του σχολείου.

Τέλος, καλούνται γονείς, πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου, όπως επικοινωνήσουν στο email: 7dimotikoamarousiou@gmail.com, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής του συνεργάτη ανάθεσης του ομαδικού ασφαλιστηρίου. Εύλογος στόχος μας είναι ο ασφαλιστικός σύμβουλος να έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, θα διενεργηθεί κλήρωση από το ΔΣ του Συλλόγου, διότι τα ασφάλιστρα είναι συγκεκριμένα κι αμετάβλητα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον από γονείς, η επιλογή θα γίνει από το ΔΣ του Συλλόγου από την ασφαλιστική αγορά.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Καζδαγλής Πρόεδρος ΔΣ, Τηλ. 6955 496502 (19:00 – 21:00) ή στο email kkazdaglis@hotmail.gr.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του
Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
blog: https://7dimotikoamaroussiou.wordpress.com/
email: 7dimotikoamarousiou@gmail.com

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s