ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Σε συνέχεια της συνάντησής μας την Παρασκευή 04.12.2015, αναφορικά με την ομαδική ασφάλιση, ακολουθούν οι απαντήσεις βάσει των ερωτήσεων που τέθηκαν:

1. Το πρόγραμμα είναι ομαδικό και δεν επιδέχεται τροποποιήσεις.
2. Η κάλυψη ισχύει για όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και μόνο, λήγει δηλαδή την τελευταία μέρα των σχολικών εργασιών Ιούνιο του 2016.
Εξαιρούνται οι μέρες επίσημων αργιών και εορτών.
3. Η ασφάλιση ισχύει μόνο για τους μαθητές, δασκάλους και διοικητικό προσωπικό του σχολείου, και όχι για άλλα μέλη της οικογένειάς του. Ξεκινά 1 ώρα πριν (κατά τη μετάβαση), κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και διαλειμμάτων και ως τη λήξη του ολοήμερου σχολείου καθώς και 1 ώρα μετά (κατά την αποχώρηση και επιστροφή των ασφαλισμένων στην κατοικία τους).
Επίσης καλύπτει όλες τις εκδρομές – επισκέψεις που οργανώνει ο σύλλογος διδασκόντων.
4. Οι δαπάνες για ατύχημα, ασθένεια και νοσοκομειακή περίθαλψη ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ στο ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα, εν συνεχεία υποβάλλεται πλήρης ο φάκελος του ασφαλισμένου στην ασφαλιστική εταιρεία (δήλωση ασθένειας ή ατυχήματος, παραστατικά, πρακτικό νοσηλείας – αν γίνει νοσηλεία – και βιβλιάριο δημόσιου φορέα – εφόσον ο ασφαλισμένος υπάγεται και σε δημόσιο φορέα) και τα χρήματα επιστρέφονται στον κηδεμόνα ή τον ίδιο τον ασφαλισμένο, εφόσον είναι ενήλικας, απολογιστικά. Στην περίπτωση νοσηλείας η κάλυψη φτάνει στο 100% εφόσον καλύψει τουλάχιστον το 20% της νοσηλείας άλλος φορέας, ιδιωτικός ή δημόσιος, αλλιώς η κάλυψη ανέρχεται στο 80%.
5. Στο παρόν ασφαλιστήριο συμβαλλόμενος θα είναι νομικό πρόσωπο, δηλαδή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με επισυναπτόμενη αντίστοιχη λίστα η οποία θα αναφέρει τα ονόματα των καλυπτόμενων μελών.

Το ετήσιο ασφάλιστρο ανέρχεται στα 5,10€ ανά καλυπτόμενο μέλος και το ποσό προκαταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης.

Η καταβολή του ασφαλίστρου ανά μέλος πρέπει να καταβληθεί στον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων , Κωνσταντίνο Καζδαγλή μέχρι τις 15.12.2015. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6955496502 ή στο email 7dimotikoamarousiou@gmail.com.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

7ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s