Bazaar 2015 / Ευχαριστούμε Πολύ!!

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του ΔΣ για την συμμετοχή σας στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar! Η προσέλευση σας ήταν απρόσμενα μεγάλη! Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά μου διότι είδα τα παιδιά μας να διασκεδάζουν ακούγοντας παραμύθια, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, παίζοντας δημιουργικά, έχοντας την ευκαιρία να δουν στον χώρο του σχολείου μας για πρώτη φορά δρώμενα όπως τον Αι Βασίλη, τα παιχνίδια των ξωτικών, τα οποία είχαν στήσει εθελοντικά τα στελέχη του σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Face Painting και φυσικά την μουσική μπάντα!

Το φετινό Bazaar ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας πολλών ανθρώπων. Άλλοι συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή που καλέσαμε τους γονείς να βοηθήσουν και άλλοι συνέβαλαν στην πορεία. Ήρθαν κοντά μας γονείς οι οποίοι κατανοώντας τις προσπάθειες που καταβάλουμε, θέλησαν να μας βοηθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εδώ και 2 μήνες σχεδόν, είχα την χαρά να γνωρίσω και να συνεργαστώ με γονείς οι οποίοι «επέστρεψαν στον σύλλογο», με νέους γονείς με φρέσκες ιδέες και αγάπη για την συλλογικότητα, γονείς που θέλουν να προσφέρουν πραγματικά στα παιδιά όλων μας. Άλλοι πρόσφεραν τις ιδέες τους, άλλοι εργασία, άλλοι είδη, κάποιοι οικονομική ενίσχυση και κάποιοι λίγο από όλα!

Αν μπω στον πειρασμό να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν ονομαστικά, κινδυνεύω να ξεχάσω κάποιον και αυτό θα ήταν άδικο. Όμως θέλω να ευχαριστήσω εκείνους τους λίγους οι οποίοι πραγματικά έδωσαν την ψυχή τους με ατελείωτες ώρες απασχόλησης για την προετοιμασία του Bazaar, εκείνους οι οποίοι το έβαλαν μπροστά ακόμα και από τις επαγγελματικές τους και τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις και μερικές φορές πάνω και από προβλήματα υγείας, βοηθώντας σε απλά ή μεγάλα προβλήματα που προέκυπταν. Όλους εκείνους που βοήθησαν με κάθε τρόπο να αποτελέσει το φετινό Bazaar ορόσημο για τα επόμενα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την μαθητική ομάδα εθελοντισμού και φυσικά τους γονείς τους που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους ώστε να προσπαθήσουμε να τα μπολιάσουμε σιγά – σιγά με το πνεύμα του εθελοντισμού, της συλλογικότητας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Αυτά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι αυριανοί πολίτες, δηλαδή οι άνθρωποι που θα νοιάζονται και θα αγαπάνε την πόλη τους και θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, σε αντίθεση δυστυχώς του γενικότερου κανόνα της ιδιώτευσης, του ατομικισμού και της κοινωνικής αποξένωσης.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν θα είχαν γίνει πράξη αν δεν είχαμε την άδεια της νέας διεύθυνσης του σχολείου μας. Χωρίς την στήριξη και την εμπιστοσύνη της κυρίας Φ. Αλεξίου τόσο σε εμένα όσο και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε όλες τις παραπάνω πρωτοποριακές ιδέες. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους δασκάλους που πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους είτε συμμετέχοντας ενεργά, είτε προσφέροντας είδη για το Bazaar μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς (εταιρείες και ιδιώτες) οι οποίοι κάλυψαν τους καφέδες και τα τρόφιμα και για τους οποίους θα γίνει ιδιαίτερη ανακοίνωση παρουσιάζοντας τα οικονομικά στοιχεία του Bazaar (έσοδα – έξοδα, χρήματα που συγκεντρώθηκαν την Καρδιά του παιδιού) καθώς και το που θα διατεθεί μέρος των εσόδων του συλλόγου.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του ΔΣ

Κωνσταντίνος Καζδαγλής

Πρόεδρος ΔΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s