ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αγαπητοί Γονείς,

Όπως γνωρίζετε στις 19 και 20 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες αλληλεγγύης. Το σχολείο μας δυστυχώς δεν μπόρεσε να λάβει μέρος διότι δεν υπήρξαν οι απαραίτητες συμμετοχές παιδιών.

Παρ’ όλα αυτά μπορούμε να παρευρεθούμε σαν φίλαθλοι, υποστηρίζοντας τον σκοπό των αγώνων που διοργανώνει για πρώτη φορά η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου.

Η διοργάνωση, γίνεται με σκοπό να βοηθήσουμε τις ομάδες των συνανθρώπων μας που παρά τη θέλησή τους έχουν βρεθεί στη δίνη του πολέμου, έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη πατρίδα τους, με μόνη ελπίδα να κρατηθούν αυτοί και τα παιδιά τους στη ζωή, για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, έχουν βρεθεί χωρίς δουλειά, χωρίς έσοδα και με διαρκώς αυξανόμενες υποχρεώσεις, αλλά και να φέρουμε κοντά τα παιδιά και τους γονείς των Σχολείων του Αμαρουσίου, με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο σε πρώτη φάση και με άλλες εκδηλώσεις που ευελπιστούμε να γίνουν θεσμός, με τη συμμετοχή όλων μας.

Για το λόγο αυτό, τη μέρα διεξαγωγής του τουρνουά συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και σακίδια τα οποία θα διατεθούν στις Δομές Αλληλεγγύης και Φιλοξενίας Προσφύγων, καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Ο χώρος διεξαγωγής του Τουρνουά είναι τα γήπεδο του “ARENA SOCCER CLUB” επί της οδού Μελισσίων και Κωστή Παλαμά και η ώρα διεξαγωγής 8:30 π.μ.-3:30 μ.μ.

Σας επισυνάπτουμε και το σχετικό πρόγραμμα των αγώνων.

ΑΓΩΝΕΣ_ΟΜΙΛΟΙ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εκ μέρους του ΔΣ,

Κωνσταντίνος Καζδαγλής

Πρόεδρος ΔΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s