Η «Βραδιά του Ερευνητή» στο ΕΚ «Αθηνά» έφτασε. Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι για ακόμη μια χρονιά θα διεξαχθεί στο ερευνητικό κέντρο Αθηνά, «Η Βραδιά του Ερευνητή». Σας προωθούμε την πρόσκληση του ερευνητικού κέντρου:

Την προσεχή Τρίτη 27/9/2016, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, το κεντρικό κτήριο του “Αθηνά” στο Μαρούσι ανοίγει τις πόρτες του σε επισκέπτες όλων των ηλικιών που θέλουν να δουν από κοντά ένα απάνθισμα των δραστηριοτήτων και των αποτελεσμάτων της δουλειάς των ερευνητών του.

Φέτος το κέντρο έχει ετοιμάσει μια σειρά νέων εργαστηρίων, διαδραστικών επιδείξεων και παιχνιδιών που, μαζί με πράγματα που έχουν παρουσιαστεί και σε άλλες ευκαιρίες, είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ειδικότερα φέτος θα υπάρχει DJ με καλή μουσική να συνοδεύει την εμπειρία, ενώ θα εκτεθούν και οι καλύτερες από τις (πάνω από 200) φωτογραφίες που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό “Τι σημαίνει η ψηφιακή τεχνολογία για σένα;”

Το ΕΚ Αθηνά σας προσκαλεί λοιπόν να παραβρεθείτε με τις οικογένειες και τους φίλους σας, σε ένα κλίμα γιορτής, όπως είναι η “Βραδιά του Ερευνητή”. Την βραδιά αυτή θα παρουσιαστούν όλα εκείνα που κάνουν περήφανα τα μέλη του ΕΚ Αθηνά και ίσως στο τέλος της βραδιάς να πειστούν οι νεότεροι επισκέπτες να ακολουθήσουν μια αντίστοιχη καριέρα στο μέλλον.

Επισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου και η “έντυπη” πρόσκληση. Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις δράσεις μπορείτε να δείτε στο site της “Βραδιάς”  www.athenarc.gr/researchers.night

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το έργο RENA/HORIZON2020. Υποστηρικτής είναι επίσης ο Δήμος Αμαρουσίου.

ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗΠΡΟΣΚΛΗΣΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας περιμένουμε!

Τμήμα Ενημέρωσης & Υποστήριξης Καινοτομίας

ΕΚ “Αθηνά”

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s