ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

 

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει ένα νέο πρόγραμμα σχετικά με την συλλογή και ανακύκλωση του χαρτιού. Είναι σημαντικό να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την ευαισθησία για το περιβάλλον και το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς.

Σας παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση της προϊσταμένης του τμήματος αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, κυρίας Αθανασίας Κουρετζή:

» Ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής του πολιτικής και ευαισθησίας, σε θέματα Ανακύκλωσης  και προστασίας του περιβάλλοντος  οργανώνει ένα νέο πρόγραμμα χωριστής συλλογής και ανακύκλωσης χαρτιού (βιβλία, εφημερίδες, λευκό χαρτί και γενικά πάσης φύσεως καθαρό χαρτί).

 Για την ενίσχυση του συγκεκριμένου προγράμματος ανακύκλωσης ενημερώνουμε τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις ότι μπορούν να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλέφωνα 210-8023729 και  210-8026762 προκειμένου να παραλαμβάνονται τα υλικά από το σημείο εναπόθεσής τους κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.Προϋπόθεση για να πετύχει η ανακύκλωση είναι η απαλλαγή των χαρτιών από κάθε ξένη ύλη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από τροφές, πλαστικά, μέταλλο και άλλα σκουπίδια που δυσκολεύουν την ανακύκλωσή του.

Επίσης,  ενημερώνουμε ότι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις που  ενδιαφέρονται να παραδώσουν μόνοι τους , προσέρχονται  στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου που βρίσκεται επί της οδού Αμαρουσίου Χαλανδρίου 41 από Δευτέρα έως Παρασκευή (7.00 π.μ-15.00 μ.μ).»

 

Ελπίζουμε στην συμμετοχή όλων!

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Καζδαγλής

Πρόεδρος ΔΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s