Το τέλος μιας διαδρομής……

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Την Κυριακή 23/09/2016 στις 10:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία εκλογών του συλλόγου μας και θα ολοκληρωθεί στις 14:00.

Η συμμετοχή όλων μας στην ψηφοφορία, είναι απαραίτητη. Ο Σταυρός της προτίμησης σας έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για την εκλογή του προεδρείου του ΔΣ όσο και για τα υπόλοιπα όργανα όπως η Ένωση Γονέων, η Σχολική Κοινότητα και η Ελεγκτική Επιτροπή.

Όσοι περισσότεροι προσέλθετε τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτά ο κάθε σταυρός!

Ως πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι προσπαθήσαμε μέσα από το εθελοντικό πλαίσιο, να συνεισφέρουμε στο μέγιστο βαθμό, τις περισσότερες φορές μάλιστα παραμερίζοντας προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο κύριος στόχος μας ήταν να καταφέρουμε να οργανώσουμε την λειτουργία του συλλόγου με τελικό σκοπό την μέγιστη δυνατόν υποστήριξη του σχολείου και των μαθητών του.

Θεωρούμε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό ο στόχος μας επιτευχθεί. Προσφέραμε όσο το δυνατόν περισσότερα τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε δράσεις ενημέρωσης καθώς και σε πολιτιστικές δραστηριότητες (θεατρικές παραστάσεις, επισκέψεις σε μουσεία, εκδρομές κλπ) αλλά και  εκδηλώσεις (Bazaar, Αποκριάτικες γιορτές κλπ).

Αν και οι συνθήκες δυστυχώς για τους περισσότερους  δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, είναι γνωστό ότι η δύναμη των πολλών υπερτερεί έναντι των λίγων ή ακόμη καλύτερα του ενός.

Ως εκ τούτου θα πρέπει να αναλογιστούμε όλοι μας, κατά πόσο η προσφορά έστω μια ημέρας εθελοντικού έργου προς τον σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων μπορεί να συνεισφέρει στο σύνολο των παιδιών περισσότερο απ΄ ό, τι αν ο καθένας πρόσφερε αυτή την ημέρα μόνο για το / τα παιδί/ιά του.

Αναλογιστείτε ότι υπάρχουν περισσότεροι από τριακόσιοι (300) γονείς/μέλη στο σύλλογο μας. Αν ο κάθε ένας πρόσφερε 1 ημέρα τον χρόνο εθελοντικής εργασίας, θα είχαμε την δύναμη 300 ημερών! Απίστευτος αριθμός! Φανταστείτε τι θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει!

Ελπίζουμε στην συλλογικότητα και στην αλληλεγγύη. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε στο μέγιστο τα παιδιά μας, τα παιδιά όλων μας.

Ως πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ, οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μας στήριξαν και με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή.

Από όλους εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ! Καλή ψήφο την Κυριακή!

Κωνσταντίνος Καζδαγλής           Πρόεδρος

Γεωργία Σώρα                               Αντιπρόεδρος

Νάσος Νικολόπουλος                   Γραμματέας

Ευαγγελία Κορρέ                           Ειδική Γραμματέας

Γρηγόρης Κυριαζόπουλος            Ταμίας

Λία Μπαχούρου                             Μέλος

Αγγελική Κράψη                            Μέλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s