ΔΩΡΕΕΣ – ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί Γονείς & Μέλη,

Το προεδρείο του Συλλόγου μας προσπαθώντας να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την λειτουργία του σχολείου και το έργο των εκπαιδευτικών με σκοπό την βελτίωση και την πρόοδο των μαθητών μας, κατάφερε να συγκεντρώσει δωρεές και χορηγίες αναφορικά με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα:

Μέσω της Εθνικής Τραπέζης

 • 5 Η/Υ (PCs)
 • 5 Οθόνες Η/Υ 17”
 • 1 Βίντεο Προβολέα (Projector)
 • 1 Εκτυπωτή
 • 12 Γραφεία υπολογιστών

Μέσω της εταιρείας Pharmathen

 • 3 Οθόνες Η/Υ 17”

Μέσω του ομίλου εταιρειών Bold Ogilvy & Mather

 • 3 H/Y (PCs)
 • 1 Εκτυπωτή

Όλος ο παραπάνω εξοπλισμός έχει ήδη χορηγηθεί στο σχολείο μας. Κάθε αίθουσα διδασκαλίας διαθέτει τον δικό της υπολογιστή και δικό του γραφείο Η/Υ. Αυτό θα ενισχύσει την διδασκαλία των εκπαιδευτικών και την πρόοδο των μαθητών μας.

Επόμενος στόχος μας είναι η προμήθεια επιπλέον βίντεο προβολέα (ων), ούτως ώστε να γίνεται πλέον η βέλτιστη χρήση της τεχνολογίας από τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι με χρήματα του Συλλόγου μας έχει γίνει προμήθεια νέου ψυγείου για την αίθουσα σίτισης, το οποίο εξυπηρετεί ήδη τους μαθητές και τις μαθήτριες του ολοήμερου.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του ΔΣ τα οποία κατέβαλαν τις απαραίτητες προσπάθειες για την συγκέντρωση των δωρεών καθώς και τις εταιρείες οι οποίες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Καζδαγλής

Πρόεδρος ΔΣ

 

2 Replies to “ΔΩΡΕΕΣ – ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ”

 1. Μπραβο σας για όλα όσα ως μέλη του Συλλογου καταφέρατε να μαζέψετε. Παρόλα αυτα, θα πρότεινα να γίνονται γνωστες ευρυτερα στους γονεις οι αναγκες έτσι ώστε περισσότεροι να συμμετέχουν και να καλύπτονται σε λιγότερο χρόνο ακομα μεγαλύτερες ανάγκες. Τα προβλήματα των παιδιών του σχολείου μας αφορούν όλους τους γονεις και όχι μονο τα μέλη του Συλλογου τα οποια φυσικά και εκτελουν την θητεία τους με ιδιαιτερο ζηλο. Ευχαριστώ. Μαριλένα Δαμιανακη

  1. Αγαπητή κυρία Δαμιανάκη σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Είναι γνωστές και οι προθέσεις σας αλλά και οι πράξεις σας στήριξης του συλλόγου και του σχολείου μας.

   Αναφορικά με τις ανάγκες του σχολείου και τις χορηγίες του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, το ΔΣ οφείλει να προσπαθεί να βρει λύσεις με άμεσους τρόπους, όταν αυτό είναι εφικτό. Οι ανάγκες για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ήταν προσανατολισμένες σε συγκεκριμένους φορείς οι οποίοι πληρούσαν κάποιες συνθήκες (είδος οργανισμού, μέγεθος εταιρείας, κλπ) στους οποίους υπήρχε η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας.

   Σκοπός μας ήταν να υπάρξει άμεση κάλυψη των αναγκών όπως και έγινε. Δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος εξαίρεσης του οποιουδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει. Αντιθέτως όπως γνωρίζετε όταν δεν υπάρχει λύση εκ των μελών του ΔΣ, κατ΄ επανάληψη έχουμε αποταθεί στο σώμα του συλλόγου καλώντας να στηρίξουν τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες μας, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε χωρίς καμία ανταπόκριση.

   Όπως όμως ήδη έχουμε ανακοινώσει, επόμενος στόχος είναι η απόκτηση βίντεο προβολέων ώστε να μπορούν οι δάσκαλοι και τα παιδιά όλων των τάξεων να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία με παραγωγικό και δημιουργικό τρόπο.

   ΘΑ είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή / και διευκρίνιση.

   Με εκτίμηση,

   Κωνσταντίνος Καζδαγλής
   Πρόεδρος ΔΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s