Έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα :»Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης έκθεσης παιδικής ζωγραφικής για την οδική ασφάλεια – (21/3/2017)

Πατούλης: Κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την καλλιέργεια οδικής παιδείας και συμπεριφοράς από μικρή ηλικία έχει την ολόπλευρη υποστήριξή μας

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης  από την Ελληνική Αστυνομία και την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» έκθεσης ζωγραφικής με παιδικές  δημιουργίες  για την οδική ασφάλεια, υποστηρίζει ο Δήμος Αμαρουσίου και προσκαλεί παιδιά και γονείς να επισκεφθούν την έκθεση στο Εμπορικό Κέντρο “Golden Hall”.

Οι 214 δημιουργίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση με τίτλο: «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» φιλοτεχνήθηκαν από παιδιά, στο πλαίσιο πρόσκλησης της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Σώματος, να στείλουν ηλεκτρονικά ζωγραφιές με θέμα: «ταξιδεύω με ασφάλεια στις γιορτές – συμβουλές στους γονείς», το Δεκέμβριο του 2016.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή του στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και στην αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών, που μέσα από τις ζωγραφιές τους αποτυπώνουν τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες και μηνύματα.
«Κάθε πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας για την αποφυγή και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και  την καλλιέργεια οδικής παιδείας και συμπεριφοράς από μικρή ακόμη ηλικία έχει την ολόπλευρη υποστήριξή μας.
Προσκαλούμε τους γονείς και τα παιδιά να επισκεφθούν τη έκθεση, να δουν τις ζωγραφιές των παιδιών και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
Επίσης τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν τις δικές τους δημιουργίες με θέμα την οδική ασφάλεια. 12 από τις ζωγραφιές  θα πλαισιώσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος.»

Η έκθεση είναι ανοικτή δωρεάν για το κοινό από 09:00 έως 21:00.
http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=2&newsid=30867

thumbnail_painting_police

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s