Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/06/2017, 11:00 πμ

 

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Όπως γνωρίζετε στο σχολείο μας λειτουργεί βιωματικό πρόγραμμα με θέμα την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών, για τρίτο συνεχόμενο κύκλο, με την συμμετοχή των παιδιών να είναι συνεχώς αυξανόμενη (ειδικά στις μικρές ηλικίες).

Την Κυριακή 11/6/2017 στις 11.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική συνάντηση των γονέων (των παιδιών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα) για το συνολικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματά του, με προβολή υλικού και φωτογραφιών από τις συναντήσεις του 3ου κύκλου με τα παιδιά στην «Παρέα της Καρδιάς».

Επίσης,  εκτός των γονέων των παιδιών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, στην συνάντηση αυτή μπορούν να παρευρεθούν και οι ενδιαφερόμενοι γονείς, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το καλοκαιρινό πρόγραμμα SummerSEL Camp Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΡΕΑ το οποίο,  ύστερα από την έγκρισή λειτουργίας που έχει δοθεί από το Δήμο Αμαρουσίου, μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου 26 – 30 Ιουνίου 2017 με την συνεργασία της κ. Έφης Καρρά και της κ. Αθηνάς Καραβόλτσου, σε ένα πλούσιο σε βιωματικές δράσεις πενθήμερο.

Σας αναμένουμε στην συνάντηση για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Σημείωση: Η συνάντηση της «Παρέας της Καρδιάς» η οποία δεν πραγματοποιήθηκε στις 3/6/2017 λόγω της απουσίας πολλών παιδιών κατά την  διάρκεια του τριημέρου της αργίας του Αγίου Πνεύματος, θα αναπληρωθεί το Σάββατο 17/6 την ίδια ώρα 9.00 – 10.30 π.μ.

 

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Καζδαγλής

Πρόεδρος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s