ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου μας, σας εύχομαι καλή χρονιά, υγεία, ευημερία και πολύ τύχη σε εσάς και τα παιδιά σας!!

Με αφορμή τις ευχές για μια καλύτερη χρονιά,  θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη των προσπαθειών μας. Οι δράσεις του συλλόγου μας για το 2017 ολοκληρώθηκαν με το Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Για ακόμη μια φορά, οι γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και βοήθησαν τόσο στην διοργάνωση του όσο και την ημέρα της εκδήλωσης.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, διότι κάθε χρόνο, σχεδόν οι ίδιοι γονείς, είναι εκείνοι οι οποίοι στηρίζουν την συγκεκριμένη δράση, η οποία αποτελεί ίσως την κυριότερη πηγή εσόδων του συλλόγου μας.

Ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το Bazaar, αποτέλεσε η συμμετοχή και μερικών νέων γονέων από τις πρώτες τάξεις του σχολείου μας! Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσουν την ενεργή συμμετοχή τους!

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις (Φούρνος Κεσούδη, Φούρνος Προζυμένιο, Ωδείο Δημήτρη Λιούτα) καθώς και τους λίγους αλλά σταθερούς χορηγούς, οι οποίοι πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας. Μεγάλη βοήθεια υπήρξε και από γονείς οι οποίοι συμμετείχαν στην δημιουργία του επικοινωνιακού υλικού (αφίσες, πρόγραμμα κλπ).

Τέλος ευχαριστούμε όσους γονείς συμμετείχαν με έκτακτες οικονομικές εισφορές, μειώνοντας έτσι τις δαπάνες για το Bazaar.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών ήταν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2017 να σπάσει κάθε ρεκόρ, αυξάνοντας τα έσοδα του περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, με αντίστοιχη αύξηση των κερδών του.

Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώνει ο σύλλογος μας, όπως γνωρίζετε όσοι έχετε παρευρεθεί στις γενικές συνελεύσεις αλλά και όσοι από εσάς παρακολουθείτε τις δράσεις του συλλόγου,  διατίθενται για ανάγκες του σχολείου και των μαθητών του. Οι ανάγκες αυτές καταγράφονται μετά από συνεργασία και συζητήσεις με την διεύθυνση του σχολείου.

Φέτος ήδη έχει γίνει αγορά ενός νέου φούρνου μικροκυμάτων για την αίθουσα σίτισης και σύντομα θα γίνουν και άλλες αγορές που αφορούν την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου (αίθουσα εκδηλώσεων, μουσικά όργανα κλπ) καθώς και στήριξη άλλων πρωτοβουλιών για τις οποίες θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

Ως ΔΣ του συλλόγου, αντιλαμβανόμενοι την στήριξη και την συμμετοχή σας, δεσμευόμαστε στην βέλτιστη διαχείριση των χρημάτων αυτών, υποσχόμενοι ότι θα προσπαθήσουμε στο μέγιστο προς όφελος όλων των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο μας.

Εύχομαι το 2018 να είναι ακόμη καλύτερη χρονιά δίνοντας την ευκαιρία και την δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν τους προσωπικούς και οικογενειακούς τους στόχους!

 

Εκ μέρους του ΔΣ,

Κωνσταντίνος Καζδαγλής

Πρόεδρος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s