ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,
δυστυχώς η 50αδα έκλεισε. Θα προσπαθήσουμε να κανονίσουμε κάτι αντίστοιχο και για τους υπόλοιπους.
Οι υπόλοιποι που δεν είμαστε στην 50αδα, μπορούμε να πάμε να δούμε την αλλαγή της φρουράς στο Σύνταγμα στις 9:30 και μετά όλοι μαζί, για καφέ ή φαγητό στην Πλάκα.

 

Μια σπάνια εμπειρία, θα έχουν 50 άτομα (γονείς και παιδιά) από το σχολείο μας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018. Θα επιτραπεί η επίσκεψη μέσα στο στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς, στα άδυτα της προετοιμασίας των Ευζώνων για την αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις 09:30, αρχίζει το τελετουργικό. Ένας Λόχος Ευζώνων σε παράταξη, αποδίδει τιμές στη Σημαία του Τάγματος. Θα γίνει ενημέρωση για την ιστορία της Προεδρικής Φρουράς και επίδειξη της διαδικασίας ένδυσης της στολής. Έπειτα όλο το άγημα κατευθύνεται στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μέσω της οδού Β. Σοφίας, όπου το ένα ρεύμα της οδού είναι κλειστό για το λόγο αυτό. Η διαδικασία την Κυριακή διαφέρει από τις άλλες μέρες λόγω της παρουσίας ολόκληρου λόχου Ευζώνων.

 

  • Ώρα συνάντησης 08:45 μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
  • Πρόσβαση με ιδία μέσα (Μετρό, λεωφορείο ή με το αμάξι του ο καθένας)
  • 9:15 Είσοδος στη φρουρά μέσω της Ηρώδου Αττικού.
  • Πέρας αλλαγής φρουράς 11:30

 

  • Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Πέμπτη 01/11/2018. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, και για τη διαφάνεια της αυστηρής τήρησης προτεραιότητας η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στο email του συλλόγου: 7dimotikoamarousiou@gmail.com
  • Στο email θα πρέπει να γράψετε: 1) Ονοματεπώνυμο – αριθμό δελτίου ταυτότητας γονέα (για την έκδοση κάρτας εισόδου στο Μέγαρο). 2) Τηλέφωνο επικοινωνίας, 3) Ονοματεπώνυμο – τάξη παιδιών.

Στο θέμα του email γράφεται ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ (ελλιπή στοιχεία σημαίνουν την αυτόματη απόρριψη της αίτησης)

 

Η Χάρις Νταλιάνη, μέλος του ΔΣ μας, κατάφερε να οργανώσει και να εξασφαλίσει την είσοδο για αυτή την σπάνια εμπειρία. Λόγω του περιορισμού των ατόμων καλό θα ήταν να έρθει ο ένας από τους 2 γονείς για να μην κόψουμε θέσεις από τα παιδιά μας. Σε περίπτωση μεγάλης υπέρβασης των ατόμων, θα γίνει προσπάθεια για δεύτερη επίσκεψη.  Τηλ. επικοινωνίας  Χάρις Νταλιάνη 6973494667

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s