4ο Αθλητικό Τουρνουά Αλληλεγγύης

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 το σχολείο μας έλαβε μέρος (μπορούσαν να λάβουν μέρος μόνο η Ε’ και η ΣΤ’ τάξη) στο 4ο Αθλητικό Τουρνουά Αλληλεγγύης στο ARENA SOCCER CLUB, που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε, στους γονείς και τα παιδιά που αφιέρωσαν το Κυριακάτικο πρωινό τους, αλλά και στον μπαμπά του σχολείου μας, Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου.

Εκτός από την συνεισφορά του ως προπονητής την ημέρα του αγώνα, ήταν και αυτός που την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή (μέχρι την Παρασκευή 12/04 είχαμε μόνο 7 συμμετοχές), κατάφερε να φέρει 4 ακόμα παιδιά για να συμπληρώσουμε την απαραίτητη 10αδα για την συμμετοχή.

Η ομάδα μας τα πήγε αρκετά καλά δεδομένου των συνθηκών (έπαιξαν σαν ομάδα πρώτη φορά την ημέρα διεξαγωγής των αγόνων), με 3 νίκες και 3 ήττες.

Ευχόμαστε του χρόνου οι συμμετοχές να είναι περισσότερες και στην ώρα τους, ώστε να ξέρουμε έγκαιρα και με βεβαιότητα για τη συμμετοχή μας στο τουρνουά. Έτσι θα καταφέρουμε να ενημερώσουμε όλο το σχολείο για να κάνουμε “κερκίδα” συμπαράστασης στα παιδιά.

Όσοι γονείς από τους συμμετέχοντες θέλουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στο 6942987982 ή στο konstantinos@elytron.gr για να τους στείλω link με βίντεο από τον πρώτο αγών που έπαιξαν τα παιδιά. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, μιας και τραβήχτηκε από κινητό, αλλά από το ολότελα…

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s