Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Αγαπητοί Γονείς & Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, στις 16/11/2014 και ώρα 11:00 πμ.

Όπως γνωρίζεται η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο των γονέων με σκοπό την συζήτηση, αντιμετώπιση και επίλυση των θεμάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια σχολική κοινότητα. Η συμμετοχή όλων μας στην Γενική Συνέλευση και γενικότερα η ενεργή συμμετοχή μας ως μέλη του Συλλόγου είναι απαραίτητη και σημαντική διότι:

  • Εμείς οι γονείς δεν έχουμε άλλο μέσο και τρόπο για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων, που για δεκαετίες αντιμετωπίζει η Παιδεία.
  • Γιατί αν δεν ασχοληθούμε εμείς με τα προβλήματα των παιδιών μας κανείς δεν θα το κάνει.
  • Γιατί τα κοινωνικά προβλήματα αυξάνουν και διογκώνονται. Μόνο η συλλογικότητα και η συσπείρωση μπορεί να δώσει απαντήσεις και λύσεις.
  • Γιατί το «τίποτα δεν μπορεί να γίνει» είναι ένας βολικός ΜΥΘΟΣ.
  • Γιατί ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί και χαλαρώσει επικίνδυνα και μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να αποτρέψουμε τη διάλυσή του .
  • Γιατί το ανοικτό Σχολείο, το ήρεμο κλίμα, το φιλικό και γνώριμο περιβάλλον είναι βασικές προϋποθέσεις για την μόρφωση των παιδιών μας

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τα θέματα προς συζήτηση:

  1. Υπεύθυνοι τάξεων
  2. Χριστουγεννιάτικο Bazaar
  3. Δραστηριότητες (Αθλητικές, Θέατρο – Χορός, Εικαστικά, Επιστήμες για παιδιά, Παιχνίδια, Μουσική κ.α.)
  4. Σχολική Υλικό – τεχνική υποδομή
  5. Ιδέες για συλλογή χρημάτων και ενίσχυση του συλλόγου
  6. Συνδρομή Μελλών
  7. Blog Συλλόγου

Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική για την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 23/11/2014 την ίδια ώρα, για τα ίδια θέματα.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του

Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχολιάστε

Discover more from Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Συνεχίστε την ανάγνωση